آموزش بستنی یخی اسفناج و پرتقال و آناناس
یکی از نوستالوژی های دوران کودکی خوردن بستنی یخی یا همان آلاسکا و اسکمو بود. یادش بخیر چه ذوقی داشتیم با یه اسکمو ساده با طعم آبلیمو
در اینجا همان آلاسکا را با طعمی متفاوت تر تجربه خواهیم کرد
مواد لازم جهت تهیه آلاسکای اسفناج
اسفناج یک پیمانه
تکه های آناناس یک پیمانه
تکه های پرتقال نصف پیمانه
ژل مخلوط شکر و تخم مرغ
طرز تهیه: اسفناج و تکه های آناناس و پرتقال را در میکسر با هم مخلوط کنید. و در قالب مورد نظر بریزید و چوب بستنی رو فراموش نکنید حالا در فریزر قرار بدهید تا یخ بزند.
سپس اسکموها رو از فریزر خارج کنید.
و با ژل شکر و تخم مرغ که از قبل آماده کرده بودید و با کمک اسمارتیز و ترافل های ریز اونا رو به اشکال مختلف فانتزی تزیین کنید.
ترجمه و باز نشر: ایده های هنری|مجله هنر و خلاقیت